Onsdagssamtal

Vissa onsdagskvällar sitter vi runt bordet i Café Beda och lyssnar till varandra. Varje kväll har sitt tema och respekten när vi lyssnar på varandra utan att avbryta, moralisera eller ”lägga oss i” är – guld! Du kan komma den eller de gånger Du själv väljer. Gratis.

Klockan 18 firas en halvtimmeslång vardagsmässa i Hagakyrkan och till kyrkan är den som så önskar välkommen. Därefter går vi över till Haga församlingshem Haga Östergata 30, till Café Beda där vi fixar en enkel kopp te – eller kaffe. Klockan 19.00 kör vi igång och slutar 20.30.

Välkommen hälsar Britta Svensson, diakon och Cecilia Nyholm, präst

Se kalendern för tema och datum.