Tala film i Haga

Se på film och samtala.

Film gestaltar liv, ifrågasätter mina mönster. Provocerar mina livsval och lockar till att se livet från en annan horisont.
Filmdatum under våren blir
19 feb     Claire Darling
4 mars    Girl

Tid kl. 18.45
Plats Stora salen, församlingshemmet.

Regi Julie Bertucelli, Frankrike , 2018

Claire Darling

På den första varma sommardagen bestämmer sig Claire för att göra sig av med alla sina ägodelar. En storslagen loppis i trädgården lockar till sig spekulanter som slåss om att få köpa värdefulla antikviteter till underpris. Dottern Marie som tagit avstånd från modern nås av rykten om den galna utförsäljningen och känner sig tvungen att resa tillbaka till barndomshemmet för att stoppa upptåget. Regi Julie Bertucelli, Frankrike , 2018

Regi Lukas Dhont, Belgien/Nederländerna 2018