Meny

Tala film i Haga

Se på film och samtala.

Film gestaltar liv, ifrågasätter mina mönster. Provocerar mina livsval och lockar till att se livet från en annan horisont.
Filmdatum under våren blir 
19 feb     Claire Darling
4 mars    Girl


Tid kl. 18.45 
Plats Stora salen, församlingshemmet.

På den första varma sommardagen bestämmer sig Claire för att göra sig av med alla sina ägodelar. En storslagen loppis i trädgården lockar till sig spekulanter som slåss om att få köpa värdefulla antikviteter till underpris. Dottern Marie som tagit avstånd från modern nås av rykten om den galna utförsäljningen och känner sig tvungen att resa tillbaka till barndomshemmet för att stoppa upptåget. 
Regi Julie Bertucelli, Frankrike , 2018

Claire Darling

På den första varma sommardagen bestämmer sig Claire för att göra sig av med alla sina ägodelar. En storslagen loppis i trädgården lockar till sig spekulanter som slåss om att få köpa värdefulla antikviteter till underpris. Dottern Marie som tagit avstånd från modern nås av rykten om den galna utförsäljningen och känner sig tvungen att resa tillbaka till barndomshemmet för att stoppa upptåget. Regi Julie Bertucelli, Frankrike , 2018

15-åriga Lara är helt besatt av att bli en professionell ballerina. Hon börjar på en ny skola, vilket innebär ännu hårdare arbete för att förverkliga drömmen. Laras frustration ökar allt mer när hon märker att hennes kropp inte kan hänga med i den strikta träningen på grund av de förutsättningar hon har – hon föddes som pojke. 
Regi Lukas Dhont, Belgien/Nederländerna 2018

Girl

15-åriga Lara är helt besatt av att bli en professionell ballerina. Hon börjar på en ny skola, vilket innebär ännu hårdare arbete för att förverkliga drömmen. Laras frustration ökar allt mer när hon märker att hennes kropp inte kan hänga med i den strikta träningen på grund av de förutsättningar hon har – hon föddes som pojke. Regi Lukas Dhont, Belgien/Nederländerna 2018

Kontakt tala film- tala liv

Britta Svensson
031- 731 61 64
britta.svensson@svenskakyrkan.se

Lars van der Heeg
0730-300749
lars.vanderheeg@svenskakyrkan.se