Other languages with Google Translate

Nu fungerar vattenförsörjningen på kyrkogården.

Vi har haft otur med vattenförsörjningen på kyrkogården i Skokloster, men nu fungerar det och vi hoppas och ber igen för att det ska hålla i sig, resten av sommaren.

Det har varit besvärligt att vattna på gravarna på kyrkogården i Skokloster under en längre tid, men nu flödar vattnet från sjön till kranarna som det ska igen.

Vi är ledsna om detta orsakat problem och frustration för er, men inga gravar har blivit förstörda av torkan. Våra flitiga och omtänksamma vaktmästare har jobbat febrilt - både med att lösa problemen med vattenförsörjningen och med att vattna alla gravar under tiden det varit problem.

Nu hoppas vi som sagt och ber att vi inte ska få fler problem under sommaren.