Kyrkcentrum "Böjt i trä"

Ett levande centrum "En mötesplats". Har en central plats i pastoratet, här bedrivs de flesta av verksamheterna.

Här finns Kyrkcentrum och Magdalenasalen

En mötesplats för alla åldrar

Välkommen in! Här finns expedtion, kansli, bibliotek, verksamheter och aktiviteter för barn, unga och äldre. Inne i Kyrkcentrum har vi en kyrka, Magdalenasalen, där firar vi gudstjänst flera gånger i veckan, på svenska och finska. Se vår kalender för detaljer och under verksamheterna för barn och vuxen. Kyrkcentrum är också en plats med mycket musik, de flesta av våra körer övar här. På torsdagar har vi vår sopplunch med ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde.

Vi hyr ut möteslokaler. Trådlöst nät finns

Se kontaktuppgifter nedan. Behöver du tillgång till trådlöst nät så säg till när du bokar ditt möte. Då får du en engångs-inloggning när du kommer. Dator/sladdar står ni för själva.

vi byggde om hösten 2015

Expeditionen har öppnats upp och vi har ökat tillgängligheten. Toaletterna på kyrktorget fräschades upp och en ny handikapptoalett bygdes. En liten soffgrupp finns på kyrktorget, sitt gärna ner en stund och läs något, tidningar och broschyrer finns tidningsställningen.

Pastorsexpeditionen

Expeditionen Susanne Petersen

Direkt: 0171-468712

Växel: 0171-468020