Bålsta kammarkör

Är du sugen på att sjunga och umgås i ett trevligt sammanhang? Vill du utveckla din egen röst och sjunga musikens pärlor så är du välkommen till oss.

Vårt härliga gäng gör flera framträdanden under året och en utlandsturné vartannat år.

Vi söker sångare till alla stämmor men framförallt till herrstämmorna för tillfället.

Har du kör- och sångvana samt kan läsa noter är det en fördel.

Kören samarbetar regelbundet med andra körer och med professionella instrumentalensembler.

Vi brukar framträda med minst ett större körverk per år.

För mer information kontakta Gunnar men lyssna gärna och titta på vår hemsida.
Bålsta kammarkörs egen hemsida. Klicka på länken!

Plats: Kyrkcentrum, Västerhagsvägen 15, Bålsta
Tid: Torsdagar kl 19.00-21.30.
Med fikapaus.

Gunnar Klum

Körledare

Växel: 0171-46 80 20

Mer om Gunnar Klum…

Körledare för Bålsta kammarkör

om bålsta kammarkör

Bålsta kammarkör en vuxenkör som funnits sedan 1977. Den startades av kyrkomusiker Inga Widell. Kören sjunger kyrklig (sakral) musik och profan musik såsom t ex. Evert Taube. Bålsta Kammarkör har ingen åldergräns. Kören medverkar vid alla stora högtider i Håbo pastorat och företrädesvis i Övergrans Kyrka. Kören fungerar också som en koralkör dvs. att några körmedlemmar deltar vid gudstjänster och stödjer psalmsången och gemenskapen.