Lila blommor.

Verksamhet

Vi har verksamhet för alla åldrar! Från och med hösten 2020 renoveras S:t Johannes församlingshem och de grupper som tidigare varit där har flyttats till andra lokaler, se under specifik grupp för mer information.

verksamheter och grupper är pausade

Svenska kyrkan i Habo pausar all verksamhet till och med 24 november på grund av stärkta råd av Folkhälsomyndigheten. Det gäller bland annat körer, vuxengrupper, stickcafé och öppet café. Detta gäller dock inte verksamheter för barn och unga födda 2005 eller senare. Några barn- och ungdomsgrupper är fortfarande igång, vissa grupper träffas digitalt medan andra träffas fysiskt. Detta kan ändras på kort varsel, och då går informationen ut till de vårdnadshavare alternativt de ungdomar vi har kontaktuppgifter till.

Svenska kyrkan är en levande och öppen kyrka, full av mötesplatser. I menyn kan du läsa mer om respektive verksamhet och deras öppettider.