Foto: Kristina Strand Larsson /Ikon

Sommarmusik 2021

Välkommen till våra kyrkor under sommaren! Kom ihåg att du behöver anmäla dig till samtliga musiktillfällen i sommar. Första sommarmusiken är 20 juni.

anmälan till musikkvällarna!

Anmälan sker tidigast en vecka innan via telefon eller mejl. Telefon: 036-496 00, telefontid tisdag och torsdag kl. 10-12. Mejl: habo.pastorat@svenskakyrkan.se. Sista anmälan torsdag kl. 12. Därefter kan fortfarande platser finnas kvar, då gäller först till kvarn i kyrkan.

Välkommen på sommarmusik 2021

Samtliga musikkvällar är kl. 18:00.

söndag 20 juni

Gustav Adolfs kyrka
”En salig blandning” Christina Otterdahl, Ellen Sandberg, Leif Åhlund & Johan Ekenvärn. Sång, piano, orgel m.m.

fredag 25 juni

Brandstorps kyrka

Greger Siljebo, fiol, Maria Karlsson, sång, & Leif Åhlund, piano, gitarr och nyckelharpa.

söndag 27 juni

Habo kyrka

”Vilar glad i din famn”. Matilda Lundström, sång & Daniel Jarl, piano.

söndag 4 juli

Gustav Adolfs kyrka

”Mer än tre önskningar” Ingrid & Leif Åhlund, Sophie Svensson. Sång, cello, piano, gitarr och nyckelharpa.

söndag 11 juli

Habo kyrka

Småländska basunkvartetten. Robert Karlsson, Jakob Sandberg, Gustaf Wiklund & Fredrik Wiklund, alla trombon.

söndag 18 juli

Brandstorps kyrka

”Fields of gold” Madelene Johansson, sång & Ulf Esborn, piano.

söndag 25 juli

Habo kyrka

”Klanger från öst och väst” Trio Zene: Emma Thimberg, klarinett och saxofon, Monika Gango, cello, Eva-Marie Nilsson, piano.

söndag 1 augusti

Gustav Adolfs kyrka

”I denna ljuva sommartid” Maja & Johan Ekenvärn, Hanna Ekenvärn Strömberg. Sång, piano, orgel och fiol.

lördag 7 augusti

Brandstorps kyrka

”Den vi älskar” Millan Holm, sång tillsammans med pianist.

söndag 15 augusti

Habo kyrka

Eric Lammers, klassisk gitarr.