Sju steg i kristen tro

Sju steg i kristen tro är en kombination av samtalsgrupp och kurs i kristen tro. Det är en grupp som kan passa bra vare sig du tycker att du redan har en tro eller känner dig mer osäker på det.

Vem är Gud för dig? Vad har du för relation till Bibeln? Vad har du för erfarenheter av bön? Vad får dig att känna sig älskad? Vad hjälper dig att leva på ett klokt och kärleksfullt sätt? Vad tror du händer efter döden?

Deltagandet är helt kostnadsfritt och utgår från boken Sju steg i kristen tro och några kapitel i taget ur Lukasevangeliet i Bibeln. Sedan fortsätter samtalet i den riktning som deltagarnas egna frågor leder. För den som vill kan sedan träffarna avslutas med dop och/eller konfirmation.

Under hösten och våren (september – april) 2018-2019 kommer sju träffar att äga rum. Träffarna är en och en halv timme långa.

I samband med träffarna äter vi också en smörgås och dricker kaffe/te.

Datum för hösten är onsdagarna:

Tid: 19.00. Plats: S:t Johannes, Habo.

Kontakta Sven-Evan för mer information

Sven-Evan Svanberg