Ekumenisk bönevecka i Habo

Den 17-23 januari är det dags för den gemensamma böneveckan för kyrkorna runt om i vår värld. Den genomförs samtidigt i 120 olika länder världen över och i år är temat för veckan "En stjärna i öster".

I Habo kan du vara en del av denna veckan genom att ta del av allt som händer:

• Öppet bönerum mån-fre kl. 7.00 -19.00 i Pingstkyrkan. Hit är du välkommen för en stund av egen bön och andakt. Olika bönestationer finns uppsatta och det finns gott om tid att få vara i lugn och ro inför Gud.
  • Lunchbön mån - fre kl. 12.00 i Pingstkyrkan (förutom på tisdagen då du är välkommen på lunchmusik i S:t Johannes kyrka 12.00)
  • Kvällsbön kl. 18.30 i de olika kyrkorna. Måndag - Furusjö Allianskyrka, Tisdag - S:t Johannes kyrka, Onsdag - Pingstkyrkan, Torsdag - Hagakyrkan norra, Fredag - Missionskyrkan.
  • Ekumenisk gudstjänst i Habo kyrka söndag kl. 10.00. Predikan Per Dalström, Musik av kyrkokören. Under tiden är det samling för barnen i Sockenstugan. Obs! Giltigt vaccinationspass krävs vid denna samling.

Mer information finns på: www.kyrkornaihabo.se