Solnedgång. Blommor i förgrunden och två personer i bakgrunden.

Inbjudan till dig som är småbarnsmamma

Välkommen till Paus för småbarnsmammor. Vi träffas några måndagskvällar per termin i Sockenstugan vid Habo kyrka.

Vill du komma hemifrån någon kväll då och då? Vill du knyta nya kontakter och få möjlighet att dela det som är bra men också det som kan vara kämpigt just nu? Vill du äta något gott och skratta? Är du småbarnsmamma?

Då är du varmt välkommen till Paus för småbarnsmammor. Vi träffas några måndagskvällar per termin. Det serveras en enkel men god kvällsmat. Vi samtalar bland annat om föräldraskapet och vi skapar något kreativt tillsammans. Vi avslutar kvällen med en kort andakt.

Under hösten träffas vi i Sockenstugan vid Habo kyrka följande datum:

• 19 oktober
  • 16 november

Kvällen börjar kl.18 och vi slutar senast kl. 20.30.

På grund av renovering av S:t Johannes kommer vi att vara i Sockenstugan vid Habo kyrka men skjuts kan ordnas från gamla Folkets hus, Hjovägen 10.

Vi önskar att du som vill komma anmäler dig eftersom det är begränsade platser, uppge gärna eventuell allergi vid anmälan.

För mer information och anmälan hör gärna av dig till:

Erica Boge
mejl: erica.boge@svenskakyrkan.se