Habo vägkyrka 2019

Under sommaren håller Habo kyrka öppet för den som vill besöka vår vackra kyrka, gå på guidad tur och fika i sommarcaféet. Vi har öppet varje dag 25 juni - 11 augusti mellan kl. 11-18.

Sommarkyrkan Habo kyrka

Habo kyrka är öppen varje dag kl. 10-18. Andakt i kyrkan måndag-fredag kl. 15. Gudstjänst söndagar kl. 10, undantag vid kvällsgudstjänst med musik. Håll koll i kalendern.

Kostnadsfria guidningar
Guidningar ges flera gånger dagligen. Detta förutsatt att inga andra förrättningar pågår i kyrkan. Dessa är öppna för alla och är gratis, ingen föranmälan behövs. Guidningen pågår i ca 20-30 minuter.

Kommer ni med busslass eller som förening? Då behöver du göra en särskild bokning, klicka här för att se mer information.

Vägkyrkans café i Sockenstugan

Vägkyrkans café i Sockenstugan har öppet varje dag kl. 11-18. Våfflor serveras på lördagar. Försäljning av Fairtrade-produkter, böcker och vykort. Årets utställning handlar om dopet. Vi ställer ut hur dopet ser ut idag men även blickar tillbaka hur det såg ut förr.

Sommarmusik och allsångskvällar
Vi har sommarmusik i alla våra kyrkor. Under vägkyrkoperioden har vi också allsångskvällar följande datum vid tre tillfällen. Se mer information om detta nedan eller i kalendern.

Gillar du att sticka och virka?
Varje tisdag kl. 14-16 är du välkommen att sticka i gemenskap. Vi samåker från S:t Johannes 13.40.

Pengarna går till
Allt överskott under vägkyrkans café går till tre projekt; Ria - Hela Människan, Augusta Viktoria-sjukhuset och fotbollsprojekt i flyktingläger. Läs mer om projekten i Sockenstugan under vägkyrkans öppettider.

Välkommen till Habo kyrka i sommar!