Digitala träffar för småbarnsföräldrar

Från 25 februari startar vi digitala träffar för dig som småbarnsförälder. Du behöver anmäla dig.

I vanliga fall erbjuder vi babycafé och öppen förskola, men då vi just nu lever i en pandemi kan vi inte ses som vanligt. Vi kan alla känna att den här tiden är svår på olika sätt. Vi kan känna oss isolerade och sakna de sociala mötesplatserna som brukar erbjudas.

Fram tills dess att vi kan ses någorlunda normalt igen erbjuder vi istället ett digitalt alternativ.

Vi ses torsdagar med start den 25 februari kl. 10:00. Du är såklart med de torsdagar du vill och har möjlighet.

Vi fikar och pratar, och har en kort sångsamling tillsammans.

Anmälan sker via mejl till Erica Boge: erica.boge@svenskakyrkan.se

Vi träffas genom Microsoft Teams och du får en länk skickad till din mejl dagen innan. Du träffar Mia, Marie och Erica som jobbar med barn och familj i Svenska kyrkan i Habo.

Är du trött på att promenera ensam med barnvagnen? Välkommen att ringa oss om du vill ha promenadsällskap!

Erica Boge

Mia Sjöstedt

Marie Thelander

Församlingspedagog, Vaktmästare

Mer om Marie Thelander

Arbetar med öppna förskolan i Furusjö, Gustav Adolf och Brandstorp. Vaktmästare främst i Gustav Adolfs kyrkogård.