Närbild på blommande gullviva.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Aktuellt

Det händer mycket under sommaren. Här kan du läsa om sådant som är aktuellt just nu.

Sommarmusik

Se programmet för sommarens musikkvällar 2022.

Habo vägkyrka 2022

Under sommaren är Habo kyrka öppen för den som vill besöka vår vackra kyrka, gå på guidad tur och fika i sommarcaféet. Vägkyrkans café i Sockenstugan har öppet 28 juni- 14 augusti.

Allsångskvällar i Sockenstugan

Vid tre tillfällen under sommaren har vi allsång i Vägkyrkans café. Varmt välkommen!

Guidning under sommaren i Habo kyrka

Under sommaren har vi flera guidningar per dag i Habo kyrka. Guidningarna är gratis och du behöver inte anmäla dig.

En hand håller i en mobil med skärmbild om kyrkguiden som visar adressen för kyrkan.

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns aktuella gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

En grupp människor promenerar tillsammans i skogen.

Norra S:t Sigfridsleden

Pilgrimsleden som invigdes 2 maj 2021 sträcker sig från Sofiakyrkan i Jönköping till S:t Olofs kyrka i Falköping. Denna led går igenom Habo kommun och bland annat förbi Habo kyrka.

Hjälparbetare delar ut vatten

Gåvorna gör skillnad i Ukraina

Kriget i Ukraina har global påverkan. Det är en ohygglig situation för de som tvingas fly från sina hem. Följdeffekter i andra länder är många och allvarliga. Tack vare gåvor fortsätter arbetet med att motverka krigets effekter, i Ukraina och resten av världen.

Gemenskapsdag för alla åldrar

Välkommen att följa med till Gransnäs stiftsgård söndag 21 augusti!

Sjunga gospel i Habo

Till hösten startar vi upp ett gospelprojekt! Första övningen blir 1 september i Kyrkans hus. Varmt välkommen in med din intresseanmälan redan nu!

Kvinna sitter på huk och pratar med en liten flicka. De befinner sig på en marknad.

En hundradel för världen

Nedskärningar i biståndet får förödande konsekvenser när världen ropar. Coronapandemin, följderna av kriget i Ukraina och klimatförändringarna handlar om liv. Vi står upp för att fortsätta ge en hundradel av våra gemensamma resurser till världens utsatta.