Vuxen och senior

I Gustavsberg-Ingarö församling har vi flera olika grupper och mötesplatser där vuxna kan träffas, samtala, skapa och mycket mer.

I våra församlingshem på Ingarö och i Gustavsberg fylls husen av aktiviteter och grupper under många av veckans timmar. Församlingshemmen är mötesplats för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, vuxengrupper och mycket mer.

Att delta i våra aktiviteter är gott, vill du göra mer finns möjligheten att engagera sig som volontär. Som volontär träffar du nya människor - men framförallt gör du en insats för någon annan. Vi välkomnar nya medarbetare i alla åldrar, från olika kulturer och med olika erfarenheter.

Läs mer om volontärskap och våra grupper nedan.