Foto: Unsplash

Vuxen och senior

I Gustavsberg-Ingarö församling har vi flera olika grupper och mötesplatser där vuxna kan träffas, samtala, skapa och mycket mer.

I våra församlingshem på Ingarö och i Gustavsberg fylls husen av aktiviteter och grupper under många av veckans timmar. Församlingshemmen är mötesplats för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, vuxengrupper och mycket mer.

Att delta i våra aktiviteter är gott, vill du göra mer finns möjligheten att engagera sig som volontär. Som volontär träffar du nya människor - men framförallt gör du en insats för någon annan. Vi välkomnar nya medarbetare i alla åldrar, från olika kulturer och med olika erfarenheter.

Läs mer om volontärskap och våra grupper nedan.

Någon håller händerna runt en kaffekopp på bordet.

För dig som är vuxen och rik på år

Här hittar du grupper och aktiviteter för dig som är vuxen och senior. Läs mer »

Två personer samtalar. En av de håller en porslin-kopp i händerna.

Sorgegrupp/samtal

Vi erbjuder dig som mist en nära anhörig att under kravlösa och enkla förhållanden delta i en sorgegrupp/samtal. Nu kan du anmäla dig till vårens grupper som startar i mars. Läs mer här »

Volontär

Vill du ha en uppgift? Vill du lära dig något nytt? Träffa nya människor och framförallt – göra något för andra? Att vara volontär i Gustavsberg-Ingarö församling handlar om just det.

Matkassen

Gustavsberg-Ingarö församlings volontärer arbetar med matkassen för att försöka hjälpa hushåll som inte får det att räcka till. Varje onsdag kl 19.30-19.45 är det matkasseutdelning på Kyrkettan, Värmdögatan 1 Gustavsberg.

Diakonins öppna mottagning

Drop in på måndagar mellan 14.00-16.00 i Kyrkettan, Värmdögatan 1. Läs mer här »

Torsdagsträffen

Välkommen till torsdagsträffen, vi ses varje torsdag kl 11.00