Vi söker en organist 100%

Du kommer att bli vår enhetschef och den som utvecklar och leder körverksamheten i vår församling, tillsammans med övriga medarbetare. Vi utgår från att du har ett stort hjärta och engagemang för körer i olika åldrar. Du får gärna vara ”bred” och inte ducka för att göra allt från Bach till Arvingarna.

Vår församling är just nu inne i ett dynamiskt skede och befinner sig mellan storstad och skärgård, nära Stockholm, med stor inflyttning och livaktig verksamhet. Gustavsberg är centralorten i Värmdö kommun och ligger 30 minuter från Stockholm. Vi har en stor och omtyckt verksamhet för alla åldrar.

Vill du vara med och bygga framtidens kyrka i Gustavsberg-Ingarö församling?
Därför söker vi nu en organist eller person med motsvarande kompetens. Vi söker dig som tycker att det är fantastiskt att få gestalta tron och livet i musik i församlingens gudstjänster.

Du ser det som ett hedersuppdrag att vara musiker vid människors stora livshändelser i kyrkliga handlingar.

Du är skicklig både på repertoarspel och gehörsspel, på orgel och piano, och behärskar flera genrer.

Du tycker om att arbeta med körer i olika åldrar och med olika slags repertoar.

Tjänsten är placerad i både Gustavsbergs kyrka och Ingarö kyrka med tillhörande församlingsgårdar.

Sista ansökningsdag 31 mars tillträde enligt överenskommelse

Information om tjänsten:
Kyrkoherde Elisabeth Ström, tel 08-570 380 54

Ansökan, innehållande CV, personligt brev och utdrag ur polisens belastningsregister skall vara Gustavsberg-Ingarö församling tillhanda senast 31 mars 2019. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Skicka ansökan till:
Gustavsberg-Ingarö församling, Värmdögatan 1, 134 31 Gustavsberg,