Vi söker en kyrkomusiker 75%

Vill du vara med och bygga framtidens musikliv i Gustavsberg-Ingarö församling?

Vår församling är just nu inne i ett dynamiskt skede och befinner sig mellan storstad och skärgård, nära Stockholm, med stor inflyttning och livaktig verksamhet. Gustavsberg är centralorten i Värmdö kommun och ligger 30 minuter från Stockholm. Vi har en stor och omtyckt verksamhet för alla åldrar.

Vår församling växer och vi gör en nysatsning på musiken. Vi söker därför dig som vill vara med och påverka och utveckla församlingens musikliv. Tjänsten är en tillsvidareanställning som organist eller kantor med huvudinriktning på gudstjänster, kyrkliga handlingar och körverksamhet. I först hand ska du leda vuxenkörer men det finns stora möjligheter att påverka tjänstens innehåll. På sikt kan tjänsten även komma att utökas i omfattning.

Vi söker dig som:
- är utbildad organist eller kantor
- har vana att leda körer i olika åldrar
- är en god orgelspelare med både bredd och djup
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är prestigelös och har lätt att samarbeta.

Sista ansökningsdag 31 oktober

För vidare information kontakta vår enhetschef för musiken
Helena Engardt 0709-687 887, helena.engardt@svenskakyrkan.se

Ansökan, innehållande CV, personligt brev och utdrag ur polisens belastningsregister skall vara Gustavsberg-Ingarö församling tillhanda senast 31 oktober 2019. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Skicka ansökan till:
Gustavsberg-Ingarö församling, Värmdögatan 1, 134 31 Gustavsberg,
eller e-post: gustavsberg-ingaro.forsamling@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan!