Några ungdomar sitter på golvet och målar på ett långt papper.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Ung i kyrkan

Gustavsberg och Ingarö församling har en omfattande ungdomsverksamhet. All verksamhet är kostnadsfri. Läs mer här »

Ungdomskväll 14-19 år

På torsdagar klockan 17.15 fram till 21.00 har vi Öppet hus i Kyrkettan, Värmdögatan 1 i Gustavsberg. Klockan 17.30 är det middag. Ingen föranmälan, ingen kostnad. Alla ungdomar 14–19 år är välkomna!

Klockan 18.30 i kyrkan är det kvällsmässa som är öppen för alla åldrar.

Kyrkettan, Värmdögatan 1
Torsdagar kl.17:15 - 21:00 
Frågor och kontakt Anna Berglund

Alla konfirmerade ungdomar bjuds in att bli Unga ledare och delta i församlingens ledarskola. De är till otroligt stor hjälp i bl.a konfirmationsundervisningen, läger och som tydliga förebilder och kompisar. Våra ledare är i åldrarna 14-19 år.

Ledarskola 

Ett svartvitt piktogram med texten vänner hänger upptejpad på ett snöre, bredvid andra piktogram.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Alla konfirmerade ungdomar oavsett församling inbjuds att delta i ledarskolan. Det är en fyra-årig utbildning som huvudsakligen genomförs under lägerdagar under året. Vi ser det också som en fortsättning av konfirmationsåret och som en ungdomsgrupp. Torsdagskvällarna (se tid och plats ovanför, ungdomskväll) är en återkommande träffpunkt. 

Är du intresserad av att delta, kontakta Ragnhild Johansson eller Anna Berglund eller dyk upp på en torsdagskväll och prata med oss! 

Teatergrupp/After school 12-14 år

För dig som gillar att improvisera, leka, dramatisera, spela rollspel, bygga kuliss, öva på teatersmink mm. Vi gör en massa roliga saker tillsammans från idé till föreställning. Vi äter mellanmål tillsammans kl.15.30. 

Ingarö församlingsgård:
Måndagar kl.15:00 - 18:00
Kontakt och anmälan: Anna Berglund

Ung vuxen

Vi erbjuder dig som är 18 år eller äldre samtal och aktiviteter kring aktuella ämnen. Varje tillfälle inleds med middag därefter samtalar vi utifrån ett tema, vid vissa tillfällen kommer detta föregås av en kort föreläsning eller aktivitet. Läs mer här

Frågor och kontakt: Kristin Dahlqvist

Livskunskap

Livskunskap är ett samarbete med skolorna i Gustavsberg och Ingarö församling. Varje termin har vi skolklasser i åk 6-9.  Läs mer > 

Konfirmation

Läs mer om konfirmation i vår församling på konfirmationsarbetslagets hemsida konfa.se

Ungdomspedagoger

Anna Berglund 
08-570 380 91
anna.k.berglund@svenskakyrkan.se

Kristin Dahlqvist
08 – 570 380 88
kristin.dahlkvist@svenskakyrkan.se