Sopplunch blir lunchmusik under hösten 2021

Nu återkommer lunchmusiken i Gustavsbergs kyrka.

Varannan tisdag, kl 12.30–13.00, med start den 28 september bjuds vi på sång och musik i vår vackra kyrka. Efter lunchmusiken serveras soppa på kyrkbacken.

Höstens program
28 september ”På fri hand”
Pianisten Alexander Baginski Ekroth spelar egen och andras musik.

”Höstens vår”
Svenska romanser och sånger om våren och hösten.
Med Mattias Nilsson, baryton och Arne Johansson, klaviatur.

”Världens musik!”
Musikgruppen RAA Duo - Stellan Sagvik och Kaj Magnusson -  framför visor och låtar från olika håll i världen på ett otal instrument. Då FN-dagen infaller denna vecka spelar de även några låtar på temat FRED.

”Popklassiker med Anna och Ulrika”
Anna Landström, piano och sång och Ulrika Zettersten, sång är båda frilansande musiker som inte bara samarbetar med varandra utan med otaliga musiker på scener runtom i landet.
Vi får höra en blandning av gammalt och nytt och kanske även något eget alster. Det blir hög musikalisk kvalitet och fullt fokus på publiken genom värme, humor och allvar.

"Visor, pop och låtar från förr och nu"
Evelina Olsén & Kristin Stenerhag i ett personligt musikaliskt möte
Evelina Olsén, sång och Kristin Stenerhag, piano.

”Folkmusik i juletid”.
Ett program med vacker och varm musik i folkton. Vi får höra kända och mindrekända julsånger såsom Bereden väg för Herran, Klang min vackra bjällra och Koppången.
Susanne Ericsson sång & fiol
Sven Idar piano
Här kan du ladda ned Lunchmusikfoldern som pdf »

Varmt välkomna!
Vi följer utvecklingen och myndigheternas rekommendationer.