Närbild på coronavirus.
Foto: Alissa Eckert

Nya restriktioner från och med 12 januari 2022

Från och med 12 januari 2022 gäller nya restriktioner vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Smittskyddsåtgärder införs för att hålla nere smittspridningen.

Från och med den 12 januari gäller nya bestämmelser för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Vi kommer att fira mässa och gudstjänst i våra kyrkor. Vi har maxantal i våra lokaler med anvisade platser med avstånd mellan varje sällskap. Maxantalet beror på storleken i lokalen. Du som besöker oss behöver inte uppvisa vaccinationsbevis. (vaccinationsbevis krävs endast vid konserter) Hos oss gäller:

• Gustavsbergs kyrka 50 personer
  • Ingarö kyrka 30 personer
  • Kapellet hålls stängt tillsvidare
  • Med anledning av de nya restriktionerna sker start av våra verksamheter först vecka 6.

Vid uthyrning av våra lokaler för privata sammankomster (dopfika och annan extern verksamhet) max 20 personer. Från och med 19 januari vid minnesstunder i samband med begravningar max 50 personer.