Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Har du passion för att undervisa vuxna?

Vi söker en präst på 100%

Vår församling är just nu inne i en händelserik period och befinner sig mellan storstad och skärgård, nära Stockholm, med stor inflyttning och livaktig verksamhet.

Präst 100%, tillsvidareanställning
Förutom sedvanliga prästuppgifter blir din inriktning undervisning, samtalsgrupper, retreat och vuxenkonfirmation. Vi önskar att du är den som öppnar dörrarna åt de som söker sin tro.

Du bör också vara van att ta eget ansvar, har goda ledaregenskaper, är socialt flexibel och har förmågan att ta utvecklingen ytterligare några steg. Du bör alltså ha ett himla driv, men vi lovar att du kommer få mycket tillbaka. 

Därför söker vi en präst som vill ingå i ett kreativt arbetslag med 36 anställda. Församlingen är en bra arbets­plats med tydlig struktur och en styrelse som ger utrymme för utveckling och samverkan. Här får du möjlighet att ta eget ansvar och forma framtiden tillsammans med oss

Gustavsberg är centralorten på Värmdö och ligger cirka 30 minuter med buss från Stockholms innerstad. (Vi skriver buss eftersom vi strävar efter att vara en så grön församling som möjligt.)  Gustavsberg är även bruksort med välbevarad bruks- och industrimiljö med anor tillbaka till porslinstillverkningen som funnits här i över 150 år.  

Sista ansökningsdag 2 februari
Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till
Gustavsberg-Ingarö församling
Värmdögatan 1, 134 31 Gustavsberg

För vidare information kontakta
Kyrkoherde och kontraktsprost
Elisabeth Ström 08-570 380 54
e-post elisabeth.strom@svenskakyrkan.se 
eller enhetschef Hjalmar Fryklind, hjalmar.fryklind@svenskakyrkan.se