Musikpedagog 100%

Vill du vara med och bygga framtidens musikliv i Gustavsberg-Ingarö församling?

Vår församling är just nu inne i en händelserik period och befinner sig mellan storstad och skärgård, nära Stockholm, med stor inflyttning och livaktig verksamhet. Gustavsberg är centralorten i Värmdö kommun och ligger 30 minuter från Stockholm. Vi har en stor och omtyckt verksamhet för alla åldrar.

Vår församling växer och vi gör en nysatsning på musiken. Vi söker därför dig som vill vara med och påverka och utveckla församlingens musikliv. Tjänsten är en tillsvidareanställning och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara babyrytmik, barnkörer, samt Öppen förskola och After School. I tjänsten ingår även sångundervisning för konfirmander/ungdomar och att spela vid andakter och gudstjänster.

Vi söker dig som:

-          Har kyrkomusikalisk behörighet eller likvärdig utbildning
-          Har vana att leda körer i olika åldrar
-          Erfarenhet av konfirmandarbete
-          Är väl förankrad i kyrkans tro och liv

Sista ansökningsdag 2 februari 2020

För mer information kontakta vår enhetschef för musiken
Helena Engardt 08-570 380 60, helena.engardt@svenskakyrkan.se

Ansökan, innehållande CV och personligt brev, skall vara Gustavsberg-Ingarö församling tillhanda senast 2 februari. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Skicka ansökan till:
Gustavsberg-Ingarö församling, Värmdögatan 1, 134 31 Gustavsberg,
eller e-post: gustavsberg-ingaro.forsamling@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan!