Foto: Magnus Aronsson

Inbjudan att delta i ett körprojekt på Ingarö

Den 1 september kl. 18.00 på Ingarö i församlingsgårdens stora sal kommer vi att framföra I STILLHETENS RYMD med musik och text av Carl Dahlbäck och Helén Västberg.

”I Stillhetens rymd är ett idémässigt samtal mellan Dag Hammarskjölds Vägmärken och vår tids tankeströmningar som även sträcker sig tillbaka till de klassiska mystikerna i kyrkan. Det är ett möte mellan dåtid och nutid, öst och väst. Innehållet i texterna är tidlösa och kräver ibland sin eftertanke, men musiken är modern och lättillgänglig.”

Oavsett om Du är en rutinerad körsångare eller helt ovan är Du välkommen att delta.

Projektet kommer att genomföras tillsammans med Ingarö Motettkör med musiker och solister och till din hjälp finns såväl noter som inspelade körstämmor.

För dig som anmäler ditt deltagande kommer noter och övningsljudfiler att kunna hämtas dels på Kyrkettans expedition i Gustavsberg och dels från Google Drive.

I STILLHETENS RYMD finns på Spotifyhttps://open.spotify.com/album/7kcyn5m1IwIAfAhsIcSiWz

Projektplan

Plats: Ingarö församlingsgård.
Körövning torsdag den 29/8 kl. 18.30 – 21.00.
Kördag den 31/8 som vi inleder med fika kl. 09.30 repetitionstid 10.00 – 15.00 med lunch mitt på dagen.

Kördag + Kvällsmusik

den 1/9. Övning mellan 14.00 – 17.00 och framförande kl. 18.00

Din anmälan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 22 augusti.
Skicka anmälan som E-mail till Björn Borseman.