Foto: Linda Mickelsson/IKON

Gustavsberg-Ingarö församling söker en pedagog 100%

Vår församling växer! Barn och unga har en central plats i församlingens liv! Till vår stora konfirmand- och ungdomsverksamheter söker vi nu en pedagog.

Gustavsberg-Ingarö är en församling med ca 16 000 tillhöriga, belägen mellan storstad och skärgård. Gustavsberg är centralorten i Värmdö kommun och ligger 30 minuter från Stockholm med buss.

Vårt arbetslag består av ca 30 entusiastiska och kreativa medarbetare. Som pedagog kommer du att ingå i enheten som har fokus på gruppen 13-25 år. Ditt  arbete kommer främst att vara tillsammans med ungdomar och konfirmander. Vi söker dig som har pedagogisk kompetens och delar Svenska kyrkans tro och värderingar. Vi sätter stort värde på om du även har intresse för och kunskap inom musik (dvs kunna leda och spela till sång med konfirmander och ungdomar), teologi och drama. Vi söker en ansvarstagande person som kan arbeta självständigt, driva verksamhet och/eller projekt och som uppskattar att arbeta i team.

Vi söker dig som:

• Vill utveckla och fördjupa ungdomsarbetet ungdomsarbete i församlingen
  • Vill arbeta med konfirmander, unga ledare och unga vuxna samt livskunskap i skolorna
  • Brinner för lägerverksamhet.
  • Längtar efter att leda konfirmandundervisning och utbildning av unga ledare.
  • Kan planera och administrera veckolig verksamhet och läger.
  • Har en god förankring i Svenska kyrkan.
  • Är utbildad musikpedagog, församlingspedagog eller har annan likvärdig utbildning.
  • Har erfarenhet av konfirmand- och ungdomsverksamhet.
  • Vi värdesätter om du spelar något instrument och tycker om att sjunga.

Tjänstens omfattning: 100%, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
I tjänsten ingår arbete på helger och kvällar samt lägerverksamhet.
Tjänsten förutsätter medlemskap i Svenska kyrkan.

Sista ansökningsdag: 22 augusti

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan skickas till: gustavsberg-ingaro.forsamling@svenskakyrkan.se.
Till ansökan skall bifogas CV, personligt brev samt övriga betyg och intyg som är relevanta för tjänsten.

För mer information om tjänsten kontakta
Hjalmar Fryklind, enhetschef, 08-570 380 78
hjalmar.fryklind@svenskakyrkan.se (semester v 31-34)
eller kyrkoherde Elisabeth Magnusson Rosengren 08-570 380 54 elisabeth.magnusson.rosengren@svenskakyrkan.se (semester v 29-32)