Dop•Bröllop•Begravning

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Planerar ni ert bröllop? När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. Kyrkan vill finnas med i viktiga skeenden i ditt liv!

Med jämna mellanrum kommer önskemål om att via församlingens ljudsystem spela upp egen musik vid gudstjänster och dop, bröllop och begravningar.
From 31 mars 2019 är det inte tillåtet att spela upp musik via Spotyy.
Det privata Spotify-abonnemanget får inte spelas i offentlig miljö.

Vid dop, bröllop och begravningar, där det finns önskemål om att spela upp en låt eller sång, kan detta göras via CD-skiva eller en nedladdad låt från exempelvis Itunes. Det hela handlar om licens/royalties till skivbolagen. Vid köp av CD eller Itunes betalas licens/royalties vid köpet och genom församlingens avtal med STIM har församlingen rätt att spela upp musiken offentligt.

Våra kyrkor församling är rustade så att det är möjligt att spela upp musik via CD-skiva eller USB-minne.

Prata gärna med prästen som ni har kontakt med i förväg så att provspelning kan göras.