Aktuella uppdrag

Här hittar du aktuella volontäruppdrag

Matkassen

Varje vecka delas ut mellan 40-80 matkassar i Gustavsberg-Ingarös församlingshem Kyrkettan. Butikerna i Gustavsberg skänker sitt matöverskott till oss som vi sedan förpackar och ger ut.
Vi söker dig som volontär i vårt packteam- som innebär att hämta maten från butikerna, packa ner maten i kassarna. Just nu har vi extra behov av dig som vill vara med i bilen på onsdagarna
Onsdagar 18.00-20.00 hämtning av livsmedel och paketering av matkassar
Specifikationer önskemål eller information:
Körkort om du vill vara med och hämta livsmedel.
Du bör vara fysiskt rörlig, kunna lyfta tungt och vara stresstålig.
1 onsdag i månaden

Fikaansvarig Matkassen

Under matkasse kvällarna erbjuder vi fika eller ibland enklare mat till våra besökare. Vi söker nu dig som vill vara med och förbereda, servera och diska dessa kvällar.
Kyrkettan värmdögatan 1, Onsdagar 17.00-20.15
Specifikationer önskemål eller information:
Eftersom du kommer att befinna dig bland våra besökare önskar vi att du har erfarenhet att arbeta med människor i utsatthet. Vi önskar även att du kan erbjuda en kontinuitet i att komma så att du blir ett välbekant ansikte.
2 onsdagar i månaden

Hämtning/packning Matkassen

Vi söker dig som volontär i vårt packteam- som innebär att hämta maten från butikerna på måndagarna och förpacka in i kyl och frys.
Måndagar 08.00-10.00 hämtning av livsmedel
Körkort
Du bör vara fysiskt rörlig, kunna lyfta tungt.
Varannan måndag

Dukning och servering

Några söndagar i månaden har vi lunch efter våra Gudstjänster. Vi söker nu dig som vill vara med och hjälpa vår kock i köket med dukning och servering vid dessa tillfällen.
På söndagar i Gustavsbergs eller Ingarös församlingshem mellan kl.10.00 -14.00

Service vid öppet hus kvällar-Fredagsgemenskap

Våra kvälla har blivit större vilket vi är otroligt glada för, men det innebär också att vi behöver vara flera! Dessa kvällar kommer det ca 30-100 personer, vi äter, pysslar och fikar tillsammans. Nu behöver vi din hjälp med att få servicen att blir fantastisk!

När och var ska uppdraget genomföras:
Fredagsgemenskapen är i Kyrkettan, Värmdögatan 1 i Gustavsberg en fredagskväll i månaden.

Emma  Norling

Emma Norling