Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Tisdagsträffen

Tisdagsträffens lunch erbjuder ett tillfälle att mitt på dagen äta en god lunch och vara med om ett program, som kan bestå av musik, korta intressanta föredrag eller annan typ av underhållning. Kom och möt nya människor eller sitt bara med som åhörare och lunchgäst.

Under terminerna kl. 12.00-12.45 serveras lunch á 20 kr. Kl. 13.00-13.45 (ca) är det program. Välkommen till våningen i församlingslokalerna på Västmannagatan 63, 1 tr.

Uppdukad församlingsvåning
Bild: Johannes Colding

Program för höstterminen 2018

11 september Kampen för livet i Colombia. Slutpunkt för världens längsta inbördeskrig. Lars Vingren berättar.

18 september Kärleken till sången som tog andra vägar. Sandra Signarsdotter berättar och medverkar med sång. Emanuel Olsson piano.

25 september Poesins gudsbilder. Camilla Ekeskär.

2 oktober Nordiska romanser. Louise Wallenblad, sång. Daniel Edoff, piano.

9 oktober
Paradis för bokälskare. Biggles och folkbildning på kyrkans bibliotek i St Matteus församling. Biblioteksföreståndare Vivianne Hoogendoorn berättar.

16 oktober Född 1939 i Finland. Lars-Erik Öller.

23 oktober Måla mig i akvarell! Sofia Ullman, sång och piano.

30 oktober
Pianolyrik. Peter Henning spelar piano och läser dikter.

Edward Ahlbeck Glader, cello och piano. Tamara Bohlin, cello och piano.

13 november Om hovsömmerskan Augusta Lundin som sydde för kung och fosterland. Sven Johannesson berättar.

20 november Kyrkoåret runt på 45 minuter. Vi sjunger oss igenom kyrkoårets psalmer med hjälp av Karin Öhagen och Olof Andersson.

27 november Havet. Musik av Debussy och Ravel. Vid pianot Anette Lindström.

Glada och kända jazzmelodier med New Orleans trio.