Tisdagsträffen inställd tills vidare

För att minimera risken för vidare spridning av coronaviruset har vi tyvärr fått besluta om att gör ett uppehåll i verksamheten tills vidare.

Tisdagsträffens lunch erbjuder ett tillfälle att mitt på dagen äta en god lunch och vara med om ett program, som kan bestå
av musik, korta intressanta föredrag eller annan typ
av underhållning. Kom och möt nya människor eller
sitt bara med som åhörare och lunchgäst.

Under terminerna kl. 12.00-12.45 serveras lunch á 40 kr. Kl. 13.00-13.45 (ca) är det program. Välkommen till våningen i församlingslokalerna på Västmannagatan 63, 1 tr.

Uppdukad församlingsvåning
Bild: Johannes Colding

Program för vårterminen 2020

21 januari Den nya dagen gryr – Ett program om Karin Boye med Johannes Svanerud.
28 januari Från visa och countryballader till opera. Sångaren och artisten Magnus Karlberg har arbetat med musik i större delen av sitt liv. I musikaler och operor både här hemma och utomlands. Numera sjunger han även country/popballader och egna alster och covers till gitarr.
4 februari Sonater av Händel, Telemann och Roman. Erik Gustaf Brilioth blockflöjt och Olof Andersson piano.
11 februari Måla mig i akvarell. Sofia Ullman som bl a jobbat med Kenneth Gärdestad spelar och sjunger.
18 februari Lina, en musikalisk monolog om Lina Sandell gestaltad av Emy Stahl.
25 februari Den mästerlige Mozart. Agnes Auer och Lars Fredén.
3 mars Människor jag minns – Gunvor Flodell reflekterar och berättar.
10 mars Kvinnor i ledande positioner. Prästen Sandra Signarsdotter om Sara Danius och banbrytande kvinnor.
17 mars Så ska vi få större inflytande på samhällsopinionen
Folke Höjmar, ordförande i Royalistiska föreningen leder oss igenom detta.
24 mars Strövtåg i Hembygden – en musikalisk resa med Niclas Steeve och Ulrika Zettersten.
31 mars Mellan tweed och tiaror – En berättelse om Louise Mountbatten, svensk drottning 1950-1965. Sven Johannesson.
7 april Musiken blev mitt liv. En musikalisk resa, Sundborn – Florida tur och retur med Mats Lindström.
14 april Visor som angår dig och mig – Dan Hagelberg, trubadur. 21 april Anders Frostenson – Svenska psalmdiktaren och prästdottern Karin Frostenson berättar.
28 april Gustaf Vasas sociala företag – Simon Liljecrantz
5 maj Skottland ett eget land i Imperiet – Dan Bekking berättar.
12 maj Dan Andersson I rök från 100 milor – ett poesi- och berättarprogram med Magnus Pug Olsson.
19 maj Utflykt till Stadshuset. Mer info kommer.
26 maj Avslutning med överraskningar.