Gustaf Vasa församling Besöksadress: Holländargatan 16, 11160 STOCKHOLM Postadress: BOX 3166, 10363 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Tisdagsträffen

Tisdagsträffens lunch erbjuder ett tillfälle att mitt på dagen äta en god lunch och vara med om ett program, som kan bestå av musik, korta intressanta föredrag eller annan typ av underhållning. Kom och möt nya människor eller sitt bara med som åhörare och lunchgäst.

Under terminerna kl. 12.00-12.45 serveras lunch á 20 kr. Kl. 13.00-13.45 (ca) är det program. Välkommen till våningen i församlingslokalerna på Västmannagatan 63, 1 tr.

Program för vårterminen 2018

23 janGlimtar från latinamerikanska svenskbygder  Gunvor Flodell.

där hon spelar mot Matt Damon och Rolf Lassgård.

6 febÖnskemusik Franz Hudec, pianist.

13 feb En glömd prinsessa på Stockholms slott En berättelse om familjen Bernadottes sociala arbete med utgångspunkt hos prinsessan Eugénie. Sven Johannesson berättar.

Uppdukad församlingsvåning
Bild: Johannes Colding

20 feb–Samhället och poesin  Gunnar Lundin, författare och översättare berättar.

27 febRomanser Rickard Collin baryton, Lars Fredén, piano.

6 mar Bibeln mellan raderna ­–Bibliodrama Lotta Geisler, uttryckande konstterapeut.

13 marPianoklanger för 2 och 4 händer med Ingrid Gabrielsson och Christina Öqvist Matton.

20 mar – Skymten av det gudomliga i Astrid Lindgrens litteratur och liv,
Katarina Alexandersson, pastor i Equmeniakyrkan.

27 mar  Psalmer och tankar i fastan Karin Öhagen och Olof Andersson.

3 aprKristendomens lyskraft Magnus Bornsjö.

10 aprPianolyrik Peter Henning spelar piano och läser dikter.

17 apr Kampen för livet i Colombia. Slutpunkt för världens längsta inbördeskrig. Lars Vingren berättar.

24 aprLatinamerikansk och svensk musik. Marco Rios.

1 maj  – Ingen tisdagsträff

8 majGospel Voices med körledare Helene Du Rietz.