Gustaf Vasa församling Besöksadress: Holländargatan 16, 11160 STOCKHOLM Postadress: BOX 3166, 10363 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling Webbplats

Tisdagsträffen

Tisdagsträffens lunch erbjuder ett tillfälle att mitt på dagen äta en god lunch och vara med om ett program, som kan bestå av musik, korta intressanta föredrag eller annan typ av underhållning. Kom och möt nya människor eller sitt bara med som åhörare och lunchgäst.

Under terminerna kl. 12.00-12.45 serveras lunch á 20 kr. Kl. 13.00-13.45 (ca) är det program. Välkommen till våningen i församlingslokalerna på Västmannagatan 63, 1 tr.

Tisdagsträffen fortsätter 12 septemer.

Uppdukad församlingsvåning
Bild: Johannes Colding

Program för våren 2017

• 24 januari Jesus enligt Islam och Kristendomen Samtal mellan två trosbekännare. Magnus Bornsjö, präst.
  • 31 januari Kulturens kraft Annika Magnusson från Kulturarv utan gränser.
  • 7 februari Musik från när och fjärran med dragspelare Staffan Klingspor.
  • 14 februari Hugo Alfvén – skärgårdens skildrare Musikjournalisten
    Kurt Carlsson berättar och ger musikaliska exempel.
  • 21 februari Folkvisor, låtar och berättelser Susanne Ericsson sjunger och spelar fiol.
  • 28 februari Franz Schubert ur Winterreise Rickard Collin baryton,
    Lars Fredén, piano.
  • 7 mars Tankar och psalmer i fastan Karin Öhagen, präst. Lars Fredén, piano.
  • 14 mars Poesi och melodi Britt-Marie Bergström läser dikter,
    Anette Lindström spelar piano.
  • 21 mars Om Biståndsarbete i Columbia, om skolbyggen och fängelsemission Lars Vingren berättar och visar bilder.
  • 28 mars Himlen har landat - Bo Setterlind i ord och ton Catherine Jeppsson med musiker.
  • 4 april Allvarlig lek med en bibeltext Agneta Hedblom.
  • 11 april Ruinens romantik. I ord och bild. Göran Kåring.
  • 18 april En promenad i ord och bild från Humlegården till Djurgårdsbron Ove Kronbjörk.
  • 25 april Edith Piaf! Bodil Andersdotter, piano.
  • 2 maj Gudsbilder bortom bitterhet och ilska Elisabeth Sjölander, präst.