Gustaf Vasa församling Besöksadress: Holländargatan 16, 11160 STOCKHOLM Postadress: BOX 3166, 10363 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling Webbplats

Katekumenat

- En vuxenväg till tro

Katekumenatet vänder sig till vuxna som vill samtala om livet och kristen tro för att få fördjupa sin syn på livet och tron tillsammans med andra.

Du måste inte tro för att delta i gruppen. En bra utgångspunkt för att vara med är nyfikenhet och viljan att dela tankar och frågor med andra.

Samtalen utgår från deltagarnas egna frågor och livserfarenheter och speglas i bibelns berättelser och kyrkans liv och tradition. För den som vill finns möjlighet att döpas och konfirmeras under året.
Gruppen träffas varannan måndag kl 18.30-20.30 med start 14 november i församlingsvåningen, Västmannagatan 63 1tr.

Anmälan och info: Elisabeth Sjölander, präst.