Äntligen Gospelmässa igen!

I sommarvärmen flyttar vi ut i trädgården bakom Sabbatsbergs kyrka och firar gospelmässa. Max 50 personer.

Gospelmässan i Sabbatsbergs kyrka äger rum sista fredagen kl 19.30 i varje månad augusti–november och februari–maj. Musiken, körsången och ”psalmerna” är alla i gospelstil, även om vi sjunger ”psalmerna” på svenska.

Välkommen till Gospelmässa utanför den lilla träkyrkan Sabbatsbergs kyrka!

Den 28 augusti är det Gladys del Pilar som gästar gospelmässan ute i bersån, bakom Sabbatsbergs kyrka. Som alltid med Sabbatsbergs Gospel & Gospel Voices under ledning av Helene Du Rietz, körledare och Emanuel Olsson på piano.

Sångövning kl 19 för alla som vill lära sig några av mässans låtar.

Gladys del Pilar gästar gospelmässan 28/8

En av grundtankarna kring gospelmässan, är att låta gospelmusiken få vara gudstjänstmusik som den ju faktiskt är från början.

Även om vi nästan varje gång bjuder in gästartister, musiker och körer så är alla som kommer till mässan lika viktiga för helheten och varje gång kan man komma kl 19 för att öva in några av mässans sånger!

Vi vill också att Gospelmässan ska vara en mötesplats för innerstadsbor, förortsbor, ungdomar, barn och människor från olika kulturer!

28 augusti 19.30 Gospelmässa i bersån. Gladys del Pilar, gästartist. Ingmar Johánsson, präst.
25 september 19.30 Gospelmässa. Preliminärt,Tensta gospel. Präst Sandra Signarsdotter
30 Oktober 19.30 Gospelmässa. Präst Dan Bekking
27 november 19.30 Gospelmässa. Gästartister sånggruppen ”POW”
6 december 15.00 Stödkonsert för Convictus i Gustaf Vasa kyrka