Gospelmässa nu i Gustaf Vasa kyrka!

För att kunna samlas till denna fantastiska mässa och samtidigt hålla avstånd firar vi numer Gospelmässa i Gustaf Vasa kyrka, mitt på Odenplan.

Verksamheten är för närvarande inställd

Gospelmässan i Gustaf Vasa kyrka äger rum sista fredagen kl 19.30 i varje månad augusti–november och februari–maj. Musiken, körsången och ”psalmerna” är alla i gospelstil, även om vi sjunger ”psalmerna” på svenska.

Välkommen till Gospelmässa i Gustaf Vasa kyrka!

Den 30/10 är det Dinah Yonas Manna som gästar gospelmässan i Gustaf Vasa kyrka. Som alltid med Sabbatsbergs Gospel & Gospel Voices under ledning av Helene Du Rietz, körledare och Emanuel Olsson på piano.

Sångövning kl 19 för alla som vill lära sig några av mässans låtar.

Dinah Yonas Manna gästar gospelmässan 30/10

En av grundtankarna kring gospelmässan, är att låta gospelmusiken få vara gudstjänstmusik som den ju faktiskt är från början.

Även om vi nästan varje gång bjuder in gästartister, musiker och körer så är alla som kommer till mässan lika viktiga för helheten och varje gång kan man komma kl 19 för att öva in några av mässans sånger!

Vi vill också att Gospelmässan ska vara en mötesplats för innerstadsbor, förortsbor, ungdomar, barn och människor från olika kulturer!

28 augusti 19.30 Gospelmässa i bersån. Gladys del Pilar, gästartist. Ingmar Johánsson, präst.
25 september 19.30 Gospelmässa. Anna Thiam, gästartist. Präst Sandra Signarsdotter
30 Oktober 19.30 Gospelmässa. Dinah Yonas Manna, gästartist. Präst Dan Bekking
27 november 19.30 Gospelmässa. - INSTÄLLD
6 december 15.00 Stödkonsert för Convictus - INSTÄLLD