Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Fritidsklubben

Gustaf Vasa församlings fritidsklubb är vår eftermiddagsverksamhet för skolbarn i årskurserna 4-6.

Fritidsklubben

• har öppet alla skoldagar kl 13.30–17.30.
  • serverar mellanmål kl 14-16. Vid skollov och studiedagar serveras även lunch, förutom vid heldagutflykter då egen matsäck medtages.
  • har öppet kl 9.00-17.30 vid skollov och studiedagar om behov finns – detta anmäls terminsvis på särskild blankett.
  • skickar information om pågående och kommande aktiviteter till alla föräldrar i ”Månadsbrevet”. har en uppsägningstid på en månad om du inte vill ha din plats kvar.

Avgifter

Terminsavgift 400 kr, betalas i samband med terminsstart via faktura. Grundavgift 15 kr/skoldag, betalas kvartalsvis via faktura. Lovdagar kostar 75 kr/dag, debiteras separat via faktura.

Fritidsklubbens likabehandlingsplan

Pontus Måhlberg