Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Vuxenkonfirmation

Är du vuxen och vill konfirmeras, döpas eller bara samtala i grupp om kristen tro?

Du är välkommen att vara med under vårterminen då vi pratar om Gud, Jesus och den Heliga Anden, Bibeln och psalmboken, bön och gudstjänst, dop och nattvard, om död och evigt liv och mycket mer om kristen tro och livet som kristen.

Samtalen utgår från Jonas Lindbergs bok ”Sju steg i kristen tro” som alla får. Vi läser korta kapitel ur boken inför varje samtal.

Tid: Kl 19 torsdagar jämna veckor med start den 24 januari 2019.
Vi ses också en helg under våren för födjupning och studiebesök
och avslutar med en konfirmationsgudstjänst i slutet av maj.

Kl 18 firar vi mässa med lectio divina då vi lyssnar till och
reflekterar över en bibeltext och firar nattvard tillsammans.

Plats: Gustaf Vasa kyrka
Anmälan: senast 10 januari 2019