Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

VårRuset 2018

Hemma med barn och sugen på träning? Välkommen att delta – nybörjare som erfarna

Från och med vecka 12 är du, som är hemma med barn, välkommen att hänga på
prästen Sandra och träna i Vasaparken. Sandra har många års erfarenhet av träning
och har arbetat som personlig tränare. Vi tränar och har roligt tillsammans med målet att bilda ett lag om minst sex personer som springer VårRuset tillsammans i maj. Självklart tar du med dig ditt barn! Varje onsdag kl 11:30 ses vi i hörnet i Vasaparken (korsningen Odengatan/Dalagatan). Kom oavsett träningserfarenhet!
Var: Vasaparken
Tid: Onsdagar 11.30-12.30 med start 21 mars (uppehåll vecka 14 och 17)
Kostnad: Träningen är gratis!
Anmälningsavgift till VårRuset: 250 kr
För mer information och anmälan:
Sandra Signarsdotter, Sandra Signarsdotter
eller ring 08-508 885 23. Anmälan gör du senast onsdag 7 mars.

Kontakt och anmälan

Sandra Signarsdotter