Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Välgörenhetskonsert till förmån för Barndiabetesfonden

Lördag 27 oktober kl 16 i Gustaf Vasa kyrka

Gustaf Vasa församling och Barndiabetsfondens Lokalförening i Stockholm arrangerar en körkonsert där alla intäkter går till Barndiabetesfonden.
Vid konserten kommer bla.”Förklädd Gud” av Lars-Erik Larsson att
framföras i ett arrangemang av Christian Ljunggren.

Program: Förklädd Gud i ett körarrangemang av Christian Ljunggren
samt musik av Mozart.

medverkande

Georg Riedel, bas. Nicolai Kammarkör under ledning av Maria Starborg.
Adolf Fredriks Madrigalkör. Körledare Henry Turu.
Barn/ungdomskör från Farsta musikklasser. Musiklärare och körledare Anna Cederberg Orreteg.

”Det skall bli spännande att med en konsert sprida kunskap om typ 1 diabetes och samla in pengar till Barndiabetesfonden. Jag ser verkligen fram emot samarbetet med Gustaf Vasa församling. Kanske kan det inspirera andra. Sverige är ett körrikt land” - Kicki Kjaergaard, ordförande i Stockholmsföreningen.

”Vi hälsar med stor glädje Barndiabetesfonden Lokalförening i Stockholms initiativ till konsert och insamling. Typ 1 diabetes är en sjukdom som påverkar barn och familj för hela livet. Vi bidrar gärna till att stärka resurserna för forskningen om orsak och behandling” - Åke Nordström, kyrkoherde i Gustaf Vasa församling.

Nicolai Kammarkör