Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon:+46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Stödkonsert för Convictus Råd & Stöd

i Gustaf Vasa kyrka söndag 15 december kl 16.00

Stödkonsert för Convictus med Sabbatsbergs Gospel, Gospel Voices och gästartister under ledning av Helene Du Rietz och Emanuel Olsson! Maria Dahlstedt från Convictus och Maria Hjortstorp medverkar.
Välkommen till vår årliga stödkonsert för Convictus Råd & Stöd som här på Odenplan hjälper hemlösa. Vi samlar nya underkläder, underställ, hygienartiklar och julklappar samt tar upp en kollekt. Ta med direkt till kyrkan! Här får du också möjlighet att träffa Convictus medarbetare, volontärer och besökare. Kanske har du själv viktiga erfarenheter eller kompetens och vill anmäla dig som volontär?

Det är fri entré till konserten men du har möjlighet att skänka en gåva till denna behjärtansvärda verksamhet.

Före och efter konserter bjuder vi på glögg och pepparkakor. Där har ni också möjlighet att ställa frågor direkt till Convictus medarbetare.

Medverkande: Sabbatsbergs Gospel & Gospel Voices
Amun-Re • Kristin Amparo
Helene Du Rietz, körledare • Emanuel Olsson, piano
Maria Hjortstorp, diakon.

Convictus Råd & Stöd har dagligen mellan 25-35 hemlösa gäster. Närmare hälften av gästerna som brukar besöka Convictus enheter är akut hemlösa utan någon form av boende. Convictus Råd & Stöd ger mat, en dusch, rena kläder och annan praktisk hjälp.

Vi bjuder på glögg och pepparkakor före och efter konserten.