Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Stödkonsert för Convictus Råd & Stöd

i Gustaf Vasa kyrka söndag 9 december kl 16.00

Medverkande: Sabbatsbergs Gospel & Gospel Voices
Amun-Re • Kiralina Salandy • José Poleon-Henry
Helene Du Rietz, körledare • Emanuel Olsson, piano
Camilla Ekeskär, präst

Convictus Råd & Stöd har dagligen mellan 25-35 hemlösa gäster. Närmare hälften av gästerna som brukar besöka Convictus enheter är akut hemlösa utan någon form av boende. Convictus Råd & Stöd ger mat, en dusch, rena kläder och annan praktisk hjälp.

Det är fri entré till konserten men vi samlar in kollekt till Convictus Råd & Stöd och julklappar i form av kläder, skor och annat av nytta till en kall vinter. Vi bjuder på glögg och pepparkakor före och efter konserten.

Kiralina Salandy

Amun Re