Gustaf Vasa församling Besöksadress: Holländargatan 16, 11160 STOCKHOLM Postadress: BOX 3166, 10363 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Stödkonsert för Convictus arbete med hemlöshet

Söndag 17 december kl 16. Fri entré. Insamling av pengar och kläder till hemlösa i behov.

Convictus och Gustaf Vasa församling bjuder in till stödkonsert där insamlade medel går till arbetet med hemlöshet och drogberoende.
Convictus Råd & Stöd på Karlbergsvägen 26B erbjuder en öppen dörr mot gatan och en länk in i samhället. Förutom ett mål mat, en dusch, rena kläder, vila och värme stödjer Convictus kontakten med myndigheter, ser till att den som behöver får läkarvård och juridisk rådgivning. Convictus samarbetar med volontärer, socialtjänst, kriminalvård , församlingar och frivilliga organisationer för att erbjuda en bred palett av stöd, både för dem som behöver akuta humanitära insatser såväl som för dem som är på väg att lämna ett missbruk bakom sig.
Inträdet är fritt, men under konserten samlar vi in pengar, kläder och förnödenheter till verksamheten. Vintertid är behovet av varma kläder, skor och filtar stort. Underkläder, strumpor/sockar, sovsäckar, väskor och obrutna hygienförpackningar behövs året om. Våra gäster är både män och kvinnor i alla storlekar.
Ur programmet:
Gustaf Vasa församlings Gospelkörer:
Gospel Voices och Sabbatsbergs Gospel
Barnkören under ledning av Helene Du Rietz
Pianist Emanuel Olsson
Gospelgruppen "Valentine"
Gästartister:
Bill Öhrström
Derek Conyer
Amun Re
Anna Thiam
Talare:
Magnus Bornsjö, präst i Gustaf Vasa församling
Claes Heijbel,verksamhetschef Convictus
Gunilla Bjälvenstrand, tf föreståndare Råd & Stöd
Glögg och pepparkaka serveras i pausen.
Vill du stödja Convictus redan nu? Swisha ditt bidrag till: 123 900 55 62 eller sätt in en slant på vårt 90-konto: 90 05 56 - 2.