Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon:+46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Påskskåpsvisning

Välkommen till en visning av påskskåpet då musikpedagogerna Helene Du Rietz och Emanuel Olsson sjunger, spelar och berättar om Jesus sista dagar.

Till påsk visar vi vårt påskskåp för barn och förskoleklasser vid två tillfällen. Det är ett utmärkt tillfälle för barnen att lära sig om varför vi firar påsk och varför högtiden är så viktig för oss i kyrkan. Helene och Emanuel guidar oss skickligt med berättelser, sång och musik. Varmt välkommen!

8 april kl 10.00

11 april kl 10.00

Efteråt blir det påskäggsmålning och vi bjuder på en frukt.

För anmälan kontakta Helene Du Rietz
08- 508 88 625 , helene.du.rietz@svenskakyrkan.se