Marika Lagercrantz och Lisa Östergren på Ritorno.

30 maj kl. 19.00 avslutar vi vårens På djupet med samtal och sång på Ritornos uteservering, Odengatan 80. Välkommen!

Marika Lagercrantz och Lisa Östergren i terminens sista På djupet.

Marika är en av våra mest folkkära skådespelare och har vid flera tillfällen deltagit i församlingens evenemang. Hon är nu aktuell som regissör för det oratorium som sätts upp i Gustaf Vasa kyrka fredag 26 maj.

Klicka på bilden för att se affischen som pdf

Lisa är sedan många år verksam som sångerska i olika sammanhang. Hon har arbetat i över 10 år med jazz för barn, körat bakom artister, sjungit egenskriven jazz och gjort ett antal samkonserter med Sven-Bertil Taube. Lisa har fått STIMs tonsättarstipendium två gånger och är sedan 2016 medlem i the Real Group.

På djupet med äger rum sista tisdagen i varje månad, under terminerna, på konditori Ritorno, Odengatan 80.

Prästerna och författarna Sandra Signarsdotter och Johannes Svanerud alternerar som samtalsledare. Kapellmästare är Martin Östergren.

Kom och lyssna på ett djupt samtal, ät något gott och njut av musiken.

Johannes Svanerud och Sandra Signarsdotter leder samtalen på Konditori Ritorno. Foto: Nadja Sjöström

Existentiella samtal har alltid varit viktiga för människor i alla tider. Givet de senaste årens utveckling, med pandemi, krig och allmän oro, har behovet av dessa samtal ökat ytterligare. 

Att få mötas i ett djupt samtal kan hjälpa oss att få nya perspektiv på livsfrågor. Det kan vara frågor som rör vår samexistens, vår sorg, trösten, meningen med livet och guds existens. 

I och med På djupet med – Existentiella samtal på Ritorno, tar vi den här frågeställningen vidare utanför kyrkans väggar, där vi som präster möter människor i deras egen kontext. Samarbetet med konditori Ritorno ger oss den plattformen.