Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon:+46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Mötas i måleri

För dig som förlorat en närstående. Sju träffar under våren med start 19 februari.

I arbetet med färg och form får vi syn på och tillgång till våra egna kreativa resurser bortom ord och prestation.

Att måla tillsammans med andra i en grupp ger gemenskap och trygghet.

I samtalet om vårt och andras skapande får vi möjlighet att spegla oss själva och våra liv. Varmt välkommen att Mötas i måleri!

Vi träffas 7 gånger under våren: Tisdagar kl 16.30-19.00, varje vecka 19/2-2/4 i Klarahuset, Sabbatsbergsvägen 6, 3 tr.
Ingen tidigare vana krävs.
Kostnad: 500 kr inkl lättare förtäring & material för alla träffar.
Ledare: Ingrid El Qortobi, diakon och bildterapeut samt Eva Spiegelberg, diakon.
Anmälan: senast 13 februari till Ingrid  El Qortobi, 08-508 88 607, ingrid.elqortobi@svenskakyrkan.se

Ingrid El Qortobi