Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon:+46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Kyrklördag för alla åldrar!

En härlig musikteaterföreställning för hela familjen. Nu på lördag kl 14.00 på Västmannagatan 63.

Vill du se en trailer och inte får upp ett videofönster är ovan så klicka på den här länken.

Kyrklördag

Tänk vad skönt att bara kunna slinka ner till kyrkan, ta en fika, dansa, pyssla eller se en teaterpjäs – mötas över generationsgränserna med eller utan barn. Prata och umgås under lättare former.
Fyra lördagar i höst mellan 13.00 – 16.00 i Församlingssalen på Västmannagatan 63 vid Odenplan.

16 november Barnmusikal kl. 14.00

Kattflickan
En nyskriven musiksaga för barn ca 4 – 8 år.
Isabell vill ha en katt men mamma och pappa vill inte ha några katter som river och jamar och stökar till. Isabell får hjälp av John Blund och snart sitter det minsann en katt i sommarstugan. Men det är en lite konstig katt; en som spelar ukulele och vill ha råa strömmingar som Isabell måste fixa fram! Stämsång och musik på bl. a harpa, piano och ukulele.
En finurlig, djup berättelse om att våga drömma och få sina drömmar uppfyllda.

Manus: Gregor Du Rietz
Regi: Dag Werle & Elina Du Rietz

14 december
Barnkörernas Luciatåg, dans och sång kring julgranen med Helene, Sandra och Emanuel. Julklappslek - alla tar med en julklapp. Fika: julgröt, glögg och pepparkakor.