Kyrklördag inställd!

Teater, rytmik, fika, scen, musik och berättande - alltid en aktivitet för både barn och vuxna!

För att minimera risken för smittspridning har vi valt att ställa in kyrklördag 14/3.

Tänk vad skönt att bara kunna slinka ner till kyrkan, ta en fika, dansa, pyssla eller se en teaterpjäs – mötas över generationsgränserna med eller utan barn. Prata och umgås under lättare former.
Alltid fri entré. Fika till självkostnadspris.

14 mars 13.00-16.00 i församlingssalen, Västmannagatan 63.

Musik och frasiga våfflor

Välkommen till barnkörernas vårkonsert .
Lilla och Stora Barnkören sjunger under ledning av musikpedagogerna Emanuel Olsson och Helene Du Rietz kl 14.00. Det blir sång, ljuständning och kanske lite teater. Innan eller efter erbjuds våfflor, sylt och grädde till självkostnadspris!

15.00 underhåller Helene och Emanuel med en jazzkonsert vid pianot.

Barnkörerna är Gustaf Vasa Församlings barnkörer i åldrarna 5- 12 år

18 april 13.00-16.00 i Gustaf Vasa Kyrka

Tema Frälsarkransen. "Finn din pärla" Skattjakt och frågor med  präst Dan Bekking och Helene Du Rietz. Fika till självkostnadspris. 15.00 Genomgång av svar och samling.

16 maj 13.00-16.00 i Församlingsalen, Västmannagatan 63.

Böcker böcker böcker med Tor Svae, diakon Sven Johannesson och Helene Du Rietz.
13.00 Fri lek för de minsta bland konstnär Tor Svaes roliga och lekvänliga figurer!
13.30 Högläsning för barn.
14.30 Favoritboken. På denna kyrklördag får du ta med din favoritbok, den bok du läser nu, eller den bok du önskar att du aldrig köpt. Du berättar något om din bok, det går också bra att bara lyssna, vi diskuterar och Sven Johannesson som leder samtalet berättar lite om sina bokhyllor och om sitt förhållande till litteraturen.