Konfa Odenplan

Klimatsmart val på hemmaplan. Anmälan är öppen!

LÄR KÄNNA NYA VÄNNER och få möjlighet att ta del av tankar om livet och Gud. Vi arbetar med olika teman kring tro, kärlek och vänskap, allt mellan himmel och jord. I detta resfria alternativ ses vi på torsdagar och startar med en gemensam måltid.
Träffarna följer ett upplägg som blir tryggt och lätt att känna igen. I gruppen är alla välkomna och vi anpassar oss efter gemensamma behov.
Tillsammans genomför vi ett spännande projekt som förändrar världen: att på olika sätt försöka samla in pengar till ACT Svenska kyrkan (www.svenskakyrkan.se/act) motsvarande att 15 barn får möjlighet att gå i skolan i Tanzania. Detta är en stressfri grupp med möjlighet att påverka de ämnen vi arbetar med.

Startdatum söndag 20/9 2020, för vårdnadshavare och konfirmander
Vidare träffas konfirmanderna på torsdagar 16.30-20.00 fram till konfirmationen.
Plats: Gustaf Vasa församlingssal, Västmannagatan 63
Konfirmation: 9 maj 2021 i Gustaf Vasa kyrka