Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon:+46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Gospelmässa fredag 29 mars

kl 19.30 i Sabbatsbergs kyrka

Välkommen till vårens andra Gospelmässa i den lilla träkyrkan Sabbatsbergs Kyrka!

Gudstjänsten leds av prästen, sångaren och låtskrivaren Ingmar Johánsson. Som alltid med Sabbatsbergs Gospel & Gospel Voices under ledning av Helene Du Rietz, körledare och Emanuel Olsson på piano.
Sångövning kl 19 för alla som vill lära sig några av mässans låtar. Efter mässan fikar vi och sjunger gospelkaraoke med Michael Le Duc tillsammans i Karahuset, mittemot kyrkan. Sabbatsbergs kyrka hittar du på Sabbatsbergsvägen 5, (infart från Torsgatan). Entré för rullstolar från baksidan, Eastmansvägen 36.

Ingmar Johánsson

Sabbatsbergs Gospel & Gospel Voices.
Helene Du Rietz, körledare. Sångövning kl 19 för alla som vill lära sig några av mässans låtar.Efter mässan fikar vi och sjunger gospelkaraoke med Michael Le Duc tillsammans i Karahuset, mittemot kyrkan. Sabbatsbergs kyrka hittar du på Sabbatsbergsvägen 5, (infart från Torsgatan). Entré för rullstolar från baksidan, Eastmanvägen 36.​