Gustaf Vasa församling Besöksadress: Holländargatan 16, 11160 STOCKHOLM Postadress: BOX 3166, 10363 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Gospelmässa fredag 24 november

kl 19.30 i Sabbatsbergs kyrka

Gospelmässan i Sabbatsbergs kyrka gästas i november av pianisten Daniel Stenbaek  och sångerskan och dirigenten Åsa Wennström. Som vanligt kan man komma kl 19.00 för att lära sig några av mässans sånger. Präst är Magnus Bornsjö. Kollekten går till Convictus Råd & stöd´s arbete med hemlösa.

I början på 90-talet började gospel växa sig stark i Sverige och redan då arbetade Åsa Wännström (då Jingbro) och Daniel Stenbaek tillsammans. Daniel började redan på 80-talet spela med Cyndee Peters men gjorde ett gästspel med Åsas nystartade Immanuel Gospel. Genom åren har de båda etablerat sig som artister på vart sitt håll i Gospel Sverige men också gjort sig kända utomlands framförallt i USA. För några år sedan började Åsa samarbeta med Cyndee och hon fick då återigen musicera tillsammans med Daniel. De börjar nu etablera sig som workshopledare runt om i Sverige och i november är det Gospelmässan i Sabbatsbergs kyrka  får chansen att gästas av dessa två tunga  gospelnamn.