Föräldrakören

Här låter vi våra minsta ligga på mattan framför oss och lyssna till när vi vuxna sjunger.

Verksamheten är för närvarande inställd

Onsdagar kl 10:00-11:00, Gustaf Vasa kyrka

Terminsstart 15 januari. Uppehåll lov och helgdagar. Vi avslutar terminen genom att sjunga på familjemässan, söndagen den 31 maj.

Föräldrakören är en del av babyverksamheten i Gustav Vasa.
På babycafé och babykyrka sjunger vi för barnen, men på onsdagar när vi har föräldrakören, då sjunger vi för vår egen skull. Barnen får ligga på täcken framför oss och lyssna. Kören leds av vår musikpedagog Emanuel Olsson, som både är pianist och erfaren körledare. Repertoaren styrs av säsongen och vad vi gemensamt tycker om att sjunga, så du får gärna komma med förslag. Detta är en öppen kör för dig som är föräldraledig och vill sjunga och du behöver inte komma varje gång eller föranmäla dig. Välkommen!

Kontakt:

Emanuel Olsson