Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Gustaf Vasa församling, Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Barnkören 7-10 år

Kontakta Emanuel Olsson om ni vill vara med eller ha mer information

Barnkören leds av musikpedagogen och pianisten Emanuel Olsson, som har rik erfarenhet av att leda körer i alla åldrar. Vi sjunger sånger i olika stilar, sjunger i kanon, leker roliga lekar och aktiverar hela kroppen. Vi har kul och lär oss sjunga samtidigt. Emanuel arbetar med Solfége metoden (”do-re-mi”), vilket är ett roligt sätt att både förbättra gehöret, lära sig lite musikteori och som introduktion till att senare kunna sjunga i stämmor.

Detta är en öppen kör utan antagning och nivån anpassas efter de barn som är med. Ditt barn är välkommen att börja även nu mitt under terminen. De föräldrar som väljer att stanna kvar under repetitionen bjuds på kaffe och fika.

Den 27 maj, kl 11:00, medverkar barnkören i mässan för Stora och Små i Gustaf Vasa kyrka.

Ålder: 7-10 år
Reptid: Tisdagar 17:00-18:00
Plats: Sabbatsbergs kyrka, Sabbatsbergsvägen 5

För information och anmälan kontakta