Barnkörer

Kontakta Emanuel Olsson om ni vill vara med eller ha mer information.

Barnkörerna leds av Emanuel Olsson, Elin Jakobsson och Helene Du Rietz, som alla har rik erfarenhet av att leda körer i alla åldrar. Vi sjunger sånger i olika stilar, sjunger i kanon, leker roliga lekar och aktiverar hela kroppen. Vi har kul och lär oss sjunga samtidigt.

Körerna är öppna utan antagning och nivån anpassas efter de barn som är med. De föräldrar som väljer att stanna kvar under repetitionen bjuds på kaffe
och fika. Denna höst medverkar barnkörerna i Luciafirandet 13 dec, i Julshowen under Kyrklördag den 19 dec och i församlingens levande julkrubba som i år förinspelas och visas på julafton.

Barnkörerna STARTAR 1 september

Stora barnkören, årskurs 3-6: Tisdagar 16.00 - 16.45 . Ledare: Emanuel Olsson och Elin Jakobsson.

Lilla barnkören, årskurs 0-2: Tisdagar 17.00 - 17.45. Ledare: Helene Du Rietz och Elin Jakobsson.

Plats: Sabbatsbergs kyrka, Sabbatsbergsvägen 5

Till församlingens levande julkrubba, som i år förinspelas och sänds på julafton, behöver vi en änglakör bestående av barn och vuxna. Repetitionerna för änglakörens barn 13 oktober och vi repeterar på ordinarie barnkörtider och spelas in den 24 november, kl 16.00-19.00 i Gustaf Vasa kyrka. Klicka på bilden nedan och läs mer om vår levande julkrubba.

Kontakt och information

Emanuel Olsson