Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Barnkör 7-10 år

Kontakta Emanuel Olsson om ni vill vara med eller ha mer information

Barnkören leds av musikpedagogen och pianisten Emanuel Olsson, som har rik erfarenhet av att leda körer i alla åldrar. Vi sjunger sånger i olika stilar, sjunger i kanon, leker roliga lekar och aktiverar hela kroppen. Vi har kul och lär oss sjunga samtidigt. Emanuel arbetar med Solfégemetoden (”do-re-mi”), vilket är ett roligt sätt att både förbättra gehöret, lära sig lite musikteori och som introduktion till att senare kunna sjunga i stämmor.

Detta är en öppen kör utan antagning och nivån anpassas efter de barn som är med. De föräldrar som väljer att stanna kvar under repetitionen bjuds på kaffe och fika. Övningarna startar tisdagen den 28e Augusti och pågår till den 18e december.

Barnkören kommer att medverka på familjemässa den 16 december kl 11.00 i Gustaf Vasa kyrka.

Ålder: 7-10 år
Reptid: Tisdagar 17:00-18:00