Gustaf Vasa församling Besöksadress: Holländargatan 16, 11160 STOCKHOLM Postadress: BOX 3166, 10363 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

(åter)Invigning av Gustaf Vasa kyrka

Söndag 3 december

Varmt välkomna till Gustaf Vasa kyrka söndag den 3 december då vi inviger vår kyrka som har genomgått en omfattande renovering sedan 2 maj 2016.
På invigningsdagen bjuder vi in till högmässa, visning av kyrkan och avslutar dagen med adventskonserter.

10.40 Gospelmusik på kyrktrappan
Sabbatsbergs Gospel under ledning av Helene Du Rietz sjunger utanför Gustaf Vasa kyrka i anslutning till högmäsan.

11.00 Högmässa
Åke Nordström. Gustaf Vasa Kammarkör. Barnkören. Helene Du Rietz. Brasskvartett ur Kungl. Hovkapellet; Tora Thorslund, John Axelsson, Mikael Lundqvist och Jonas Larsson. Efter högmässan inbjuds till kyrkkaffe i församlingssalen. Sång av Sabbatsbergs Gospel och Gospel Voices.

13.00 Visning av kyrkan

16.00 & 18.00 Adventskonserter
Klass 4C & 4D från Adolf Fredriks musikklasser. Lilla Kören. Gustaf Vasa Kammarkör. Brasskvartett ur Kungl. Hovkapellet. Olof Andersson och Michelle Öhman, orgel. Lars Fredén, Karin Bjurvald & Pelle Olofson, dirigenter. Biljetter: (onumrerade platser) säljs i kyrkan en timme före konsertstart och via förköp: www.biljettmonster.se vuxna 120 kr, barn upp till 18 år 60 kr.