Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Änglaljus - julkonsert med John Kluge m fl

I Gustav Vasa kyrka fredag 7 december 2018 kl 19.00

Kluge Music Performance presenterar: Julkonserten Änglaljus - 25 årsjubileum!

Medverkande: John Kluge, Sonja Aldén, Py Bäckman. Vid flygeln: Carina E Nilsson. Kören Gladness.

Julkonserten Änglaljus. - En julotta på vaken tid! Julkonserten Änglaljus är en upplevelse. Det är en riktig julstämning. I år firar Änglaljus 25 år! Du går mot kyrkan och möts av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret. Du möts sedan i entrén av barn som bjuder på pepparkakor.

Kyrkan har nu blivit en vacker, julutsmyckad konsertsal. Det har kommit imma på fönsterrutorna. En känsla av andrum infinner sig. Lyset går ner och tonerna sätts vid pianot. Kör och solist gör entré med levande ljus och välkomnar publiken med Änglaljus!

Tid: Fredag 7 december kl 19.00
Konsertlängd
: Konserten pågår i c:a 1 timme & 30 minuter utan paus.
Biljetter: 425 kr inkl. evg. Förköp: www.ticketmaster.se

www.kluge.se