Other languages with Google Translate

Kontakt

Grödinge församling Besöksadress: Prinsens väg 1, 14707 Grödinge Postadress: BOX 49, 14707 GRÖDINGE Telefon:+46(8)53025045 E-post till Grödinge församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Organist/Kantor 100%

Vår organist Ann-Marie ska gå i pension och nu söker vi en ny kyrkomusiker som vill komma och spela tillsammans med oss!

Grödinge församling ligger ca 3 mil utanför Stockholm. Vi är 9 medarbetare i en växande församling som idag består av ca 4000 medlemmar. Kyrkans hus i Vårsta och Grödinge kyrka kommer att vara dina arbetsplatser. Kyrkans hus ligger i samhället Vårsta. Här finns en kyrksal och verksamhetslokaler, här övar körerna och här finns kontorslokalerna. Grödinge kyrka är en medeltida kyrka med bra akustik och en äldre nyrenoverad orgel. Här firar vi söndagsgudstjänster vid större högtider och under sommaren. Här hålls även alla kyrkliga handlingar. Kyrkan ligger på landsbygden och därför är körkort och bil ett krav.

Vi söker dig som är organist/kantor och har erfarenhet av kyrkomusikertjänst, som tycker om att vara musiker i församling och vill få församlingens musikarbete att växa och blomstra. Du har organist- eller kantorsexamen och erfarenhet av arbete som kyrkomusiker i församling.

Du är utåtriktad och full av idéer. Tillsammans med arbetslaget kommer du vara en församlingsbyggare och delta aktivt och närvarande i församlingslivet.

Eftersom det är en mindre arbetsplats behöver du vara driftig och drivande i att föra ditt arbete framåt. Samtidigt finns möjligheter att utveckla musikverksamheten åt det håll du själv vill.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %, med sex månaders provanställning. För närvarande finns en barnkör och en damkör som du blir ansvarig för. I tjänsten ingår även att spela på kyrkliga handlingar och gudstjänster.

Ansök till tjänsten

Välkommen in med din ansökan senast 2/2. Skicka ansökan till kyrkoherde Ingmarie Åsblom, ingmarie.asblom@svenskakyrkan.se. Bifoga examensbevis, personligt brev samt CV.

Tillsättning enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta:

Ingmarie Åsblom

Ann-Marie Gustafsson