Other languages with Google Translate

Kontakt

Grava församling Besöksadress: Skönviksvägen 2, 65350 KARLSTAD Postadress: Box 8116, 65008 KARLSTAD Telefon:+46(54)536220 E-post till Grava församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musik i sommarkväll

Lördagar 22/6-27/7 kl 18.00 i Grava kyrka

Lördagen den 22 juni kl 18.00 Midsommardagen
Musikgudstjänst i sommarkväll
”Liit tå hôrrt” Sångkvartett från Ekshärad, Lars Larsson bas, Bengt Carlsson tenor, Helena Modén Knoph alt, Jenny Ekström sopran. Hagforsingen Conny Söderström piano. Blandat program, lite gospel, lite ABBA, lite schlager och någon visa.
Präst Marie Kronvall.

Lördagen den 29 juni kl 18.00
Die Schöne Müllerin av Franz Schubert
Johannes Heldt, tysk baryton, solist bl a vid Danska operan  Köpenhamn, Staatstheater Maintz, Wermland opera och Teatro Bolzano.
Daniel Beskow, svensk pianist, studerat på Royal College of Music och Edsbergs Musikinstitut i Stockholm, studier i Norge för Jiri Hlinka och i London för Peter Feuchtwager.
Andakt Marie Kronvall

Lördagen den 6 juli kl 18.00
Fyrhändig pianomusik
Helena Strömberg och Åsa Gräsberg spelar verk av G. Fauré, J Brahms och F Schubert
Andakt Jan Berglind

Lördagen den 13 juli kl 18.00
Sommarblandning - klassiskt, visa, folkmusik och pop.
Alicia Almer, studerar sång och fiol på Musikhögskolan Ingesund i Arvika, spelat i körer, orkestrar och musikaler.
Torbjörn Strand, violinist i Wermland Opera orkester. Har arrangerat och komponerat flera av konsertens stycken och spelar även piano och gitarr.
Andakt Marie Kronvall

Lördagen den 20 juli kl 18.00
DUODU Två röster och minst två instrument
Johanna Agnarsson och Julia Gustavsson, en varierad konsert i visans tecken.
Andakt Mari Åhrström

Lördagen den 27 juli kl 18.00
”Den första gång jag såg dig”
Kent Lundberg sjunger Birger Sjöberg, Fridas visor, Evert Taube och irländska airs. Maria Carlsson, piano.
Andakt Lars Gunnarsson