Vill du bli konfirmand i Gränna-Visingsö?

Planera in att vara med då den nya terminen kör igång till hösten

Konfirmation i Gränna

Det finns möjlighet just nu. 18 platser är tillgängliga i konfirmandgruppen och en kan bli din!

Du som fyller 14 år i år kommer att få information hem och om du inte fått den får du gärna höra av dig till oss.

Gruppen kommer att ha sin upptaktssamling den 28 november i samband med gudstjänsten på 1:a Advent i Gränna kyrka.
Det kan vara några samlingar på söndag efter gudstjänst och några som blir under veckan. För det mesta håller vi till i församlingshemmet, bredvid Gränna kyrka.

Mer info kommer när du anmält dig.
Två läger ingår:
Det brukar vara en övernattning på lägergård och sedan ett lite längre läger med tre övernattningar.

Vad gör en konfirmand?

I konfirmandgruppen pratar vi om livet på en massa olika sätt, ser på film, sjunger, diskuterar och funderar. Livskunskap kanske är ett bra ord.

Och så handlar det om att DU ÄR DÖPT (eller BLIR döpt) och därför tillhör den kristna kyrkan.

Som konfirmand tror vi att du kommer att lära dig en hel del om livet, den kristna tron och om dig själv.

Det är inte som att vara i skolan, utan det handlar om att få fundera och prata tillsammans med andra tonåringar och några vuxna.

Vi tror att det är viktigt. Vi tror att DU är viktig!

Gud/bibeln/gudstjänst - ja, sån´t finns med, därför att det handlar om ditt liv det också. Hur pass "religiös" du tycker att du är har nog ingen större betydelse... Vi tror att den kristna tron handlar om hela livet - DITT liv också - oberoende av vad/hur du tror just nu.

Det kostar inget att vara konfirmand!

Anmäl dig eller kom med dina funderingar till prästen
Jin Berglund Grennhag tel: 0390-561 34 eller mail granna.pastorat@svenskakyrkan.se

I anmälan till konfirmation vill vi veta ditt för- och efternamn, personnummer, mobilnummer och mailadress.
Också om du har några särskilda behov (vegetarian, allergi, funktionshinder mm)
Vuxen kontaktperson (mail och mobil)

Varmt välkommen!