Aktuellt på gång

Det är alltid något på gång i vårt pastorat. Hoppas att du kan hitta något som du blir nyfiken på.

LUNCHKONSERTER GRÄNNA KYRKA SOMMAREN 2022,
varje torsdag kl 12

30/6 Kyrkoherde Håkan Englund gitarr o sång

7/7 Jonas Sjöblom Flöjter, slagverk, röst och Marie Solvmar Sång, piano, Orgel bjuder på somrigt program i egna o andras kompositioner, folkmusik, samt improvisation kring psalmer

14/7 Tobias Olofsson Orgelkonsert. Tobias är uppvuxen i Gränna, så det blir roligt att han kommer och gästar. Tobias är Organist i Nylöse Pastorat Göteborg och många säger han spelar magiskt!

21/7 Eric Moreau mfl medverkar i Bluegrasstoner mm

28/7 Masterorganist från KMH. Sebastian Johansson. Nu Organist i Farsta Söderledskyrkan Stockholm och Konserterar mycket. Född i Jönköping och har spelat mycket i Gränna. Spelar ett varierat klassiskt program på Grännas Orgel.

4/8 Johanna Lundgren Trumpet och Walthorn Bjuder på ett varierat eget önskeprogram för blås. Bor i Malmö och jobbar på Köpenhamns Kungliga Konsert och Operahus. Marie Solvmar Orgel och Piano.

11/8 Grännas egen kantor Marie Svensson Solvmar spelar på kyrkans orgel